Projectmanagement | Procesmanagement | Huisvestingsadvies | Kwaliteitscontrole

“Het is inspirerend om met een projectteam te zorgen voor een mooi eindresultaat voor zowel opdrachtgever als gebruiker.” 

Lisa Schrijvers

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij Objectum als projectmanager. In deze functie ondersteun ik de senior-projectmanagers bij hun dagelijks werkzaamheden op verschillende projecten. Ik heb diverse werkervaring opgedaan bij een architectenbureau, adviesbureau en een aannemer. Hierdoor begrijp ik de belangen van verschillende partijen bij de voortgang van een project en kan ik de opdrachtgever op een juiste manier adviseren.

 

Wat mij motiveert

Mijn drijfveer is de variatie van het werk, want geen dag is hetzelfde. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij een project vanaf het eerste idee tot een gerealiseerd gebouw. Het project zien groeien, alle ins en outs weten en schakelen tussen kleine technische details en het overzien van het geheel maakt het werk interessant en uitdagend. Het is inspirerend om met een projectteam te zorgen voor een mooi eindresultaat voor zowel opdrachtgever als gebruiker.