NAJAARSUPDATE 2018

Vol trots hebben we de afgelopen maanden weer aan onze projecten gewerkt. In deze najaarsupdate lees je alles over een selectie van onze projecten, hoe de renovatie Muntplein is ontvangen door monumentenzorg Amsterdam, maak je kennis met onze nieuwe collega Gislaine en niet te vergeten ons teambuildingstripje naar Manchester.

PROJECT MEENTWAL OPGELEVERD

Ons nieuwbouwproject Meentwal in Nieuwegein is inmiddels succesvol opgeleverd. Het appartementencomplex bestaat uit 96 huurappartementen, die al vrij snel allemaal verhuurd waren.

Met gepaste trots hebben we een projectvideo van het resultaat gemaakt, hiernaast te bekijken.

NIEUWSUPDATE

TERWIJDE_herfst parkblok en waterblok

Bij nieuwbouwproject Terwijde in Utrecht zijn de eerste funderingspalen gestort.

Strijp S afb 4

De verkoop van 69 koopwoningen in appartementencomplex Frits op Strijp-S in Eindhoven is in volle gang.

Joan Muys oplevering 3

De eerste fase van transformatieproject Joan Muyskenweg van kantoor naar huurwoningen te Amsterdam is opgeleverd.

PROJECTBEZOEK MUNTPLEIN

Zie hier ons schitterend mooie restauratieproject aan het Muntpein in Amsterdam. Het volledig gerenoveerde monumentale pand is het voormalige kantoorgebouw van De Nederlanden uit 1845. Berlage schittert nu weer in zijn volle glorie én er zijn zestien prachtige appartementen gerealiseerd. Daar willen wij ook wel wonen!

Het project is door de Gemeente Amsterdam tevens benoemd tot Erfgoed van de Week.

DE BONGERD

Groen wonen binnen de ring van Amsterdam

Aan de Bongerdkade in Amsterdam Noord is de ontwikkeling van het woongebied De Bongerd in volle gang. Na de realisatie van de eerste vier fases, wordt er nu gewerkt aan vier nieuwbouw appartementengebouwen, waarvan drie bestemd zijn voor verkoop en één voor sociale huur. In totaal worden er 82 appartementen gerealiseerd, variërend van 58 tot 137 m2. Projectmanager Casper Vos van Objectum verzorgt het projectmanagement van dit laatste deelgebied.

Casper: “Bijzonder aan dit project is dat geen verdieping hetzelfde is. Zo bestaat het appartementengebouw uit vijf verdiepingen, welke van onder naar boven drie, vijf en vier appartementen en twee penthouses bovenin tellen. De gebouwen hebben geen vaste voor- of achterkant en zijn volledig omringd met groen. Parkeren kan men verdekt tussen de gebouwen op grasstenen parkeerplekken. Verder hebben alle gebouwen een andere kleur, zodat het pallet aansluit bij de kleuren van de huizen in de bestaande wijk. Zo wordt de hele wijk één geheel.”

“Het is leuk dat dit project continue is. We werken aan een hele woonwijk, die stap voor stap ontwikkeld wordt. Door die gefaseerde ontwikkeling werken we met een klein team en schakelen nauw samen met de gemeente. De sfeer in zo’n buurt is ontzettend belangrijk, zo is er ook een supermarkt en school.”

Voor wie zijn de appartementen bestemd? “Het project is interessant voor alle Amsterdammers die graag in een groene omgeving binnen de ring willen wonen. Met het pontje vanaf de NDSM-werf zit je zo in het centrum en met een plan voor een tunnel naar de A10 ben je straks nóg sneller op de snelweg.”

“In november 2018 start de bouw, waarna de appartementen begin 2019 in de verkoop gaan. Medio 2020 zal het project opgeleverd worden”, aldus Casper.

Lees hier meer informatie over dit project.

EVEN VOORSTELLEN

Onze nieuwste aanwinst in het team is Gislaine de Boer. Na haar opleiding Climate & Management is ze sinds juni 2018 aan de slag gegaan als projectmanager bij Objectum.

 

Haar interesse ligt met name bij duurzaamheidsvraagstukken. De uitdaging om out of the box te denken en creatieve oplossingen verzinnen: “Het snelle schakelen tussen verschillende partijen maakt het werk uitdagend, omdat geen dag hetzelfde is.”

 

We hebben trouwens nieuwe foto’s laten maken. Benieuwd? Bekijk ze hier.

Gislaine close

CITYTRIP MANCHESTER

Naast mooie projecten is er natuurlijk ook ruimte voor plezier!

Onze jaarlijkse (en tot op Schiphol nog geheime) citytrip was zorgvuldig georganiseerd door Daphne, Vincent en Joy. Bestemming: Manchester, de stad van de bezige bijen. Daar stond ons een actief en divers programma te wachten vol bezienswaardigheden, zoals een boottocht en wandeling door het oude havengebied wat volop wordt ontwikkeld tot een woon- en recreatiegebied.

Daarnaast was er ruimte voor leuke activiteiten, zoals een fietstour langs de grachten van Manchester (ja, die hebben ze!) en tijdens de pubquiz ging het team van Edo en Bram ervandoor met de winst. Tot slot was er véél eten en drinken, waaronder een uitgebreide lunch op bijzondere locatie, namelijk in de kluis van een bank.

Al met al een zeer geslaagd weekend, op naar volgend jaar!

Namens heel Objectum,

Lex, Machteld, Rik, Edo, Daphne, Michiel, Vincent, Joy, Lisa, Casper en Gislaine.